En koordinatoruddannelse består af 6 moduler

Mange medarbejdere går konstant på kurser for at udvikle sig og det kan godt betale sig. For det er netop på kurser, at du lærer noget nyt om dig selv og din faglighed. Denne nye viden kan du bruge i dit arbejde og det vil gavne både dig selv og virksomheden. Får du muligheden for at tage en efteruddannelse bør du altid sige ja til dette. Så kommer din leder og spørger om du kunne være interesseret i en koordinatoruddannelse bør du altid sige ja. Hvis din leder ikke selv spørger om du er interesseret i dette kan du i stedet bede vedkommende om at give dig sådan et kursus. Der er nok argumenter at hive frem da det både er en stor fordel for dig selv og for virksomheden. Du kan sige til din leder, at efter 6 moduler har du en koordinator uddannelse. Denne uddannelse kan du bruge i dit arbejde til at blive mere kompetent og erfaren i arbejdsopgaverne.

Første modul omhandler din rolle som koordinator

Det første du lærer når du tager på et koordinatoruddannelse er din egen rolle. Din egen rolle som koordinator er meget vigtig da det jo er dig det handler om. Udgangspunktet for dette modul er, at du er midtpunktet på arbejdspladsen. Som det første til kurset vil du blive bedt om at præsentere dig. Der vil også være andre kursister, som bliver bedt om det samme. I kan på den måde lære hinanden at kende og finde ud af hvem I er. Det er i denne første runde, at du også skal præsentere din rolle som koordinator. Når man tager en koordinator uddannelse er udgangspunktet, at man er koordinator i forvejen. Har man også et ønske om at blive det kan uddannelsen dog også være relevant.

Ser du allerede dig selv som en koordinator er det vigtigt, at du for det første beskriver hvordan du ser dig selv i denne koordinatorrolle. Du kan beskrive dine arbejdsområder og beskrive den faglighed der er kendetegnende for dig og din virksomhed. Dernæst kan du beskrive hvordan du koordinerer opgaver og med hvilke faggrupper du arbejder med. Alle disse ting skal gøre, at du selv tænker videre over din rolle. Samtidig er det gavnligt for den videre koordinatoruddannelse da underviserne lærer noget om hvem du er.

Få løbende feedback i forbindelse med koordinatoruddannelse

Når man tager en uddannelse så som en koordinatoruddannelse er det altid vigtigt, at man får feedback. Kun hvis man får løbende feedback kan man nemlig udvikle sig og lære af sine fejl. Det vil sige, at man altid bør finde en uddannelse, hvor man er sikker på, at man får feedback. Kigger du på forskellige sites online bør du uden tvivl kigge på sitet https://aroskurser.dk/kursus/koordinatoruddannelse/, hvor du kan læse mere om en slags koordinatoruddannelse, som lægger meget vægt på feedback. God og grundig feedback er kendetegnende for en kompetent og seriøs koordinatoruddannelse.

 

Du kan også finde andre uddannelser, som samme akademi udbyder så hvis du ønsker det kan du tage flere på en gang.

Releated

Rensning af tagrender

Hvornår har du sidst renset din tagrende? Altså renset den grundigt? Tagrender kræver hyppig vedligeholdelse, men det er dog langt fra alle, der er opmærksom på dette. Selvom tagrenders primære formål er at opsamle regn, sne og slud, opsamler tagrender dog desværre også blade, grene, mos og andet i den dur. Det kan dog være […]